Πτυσόμενες Πόρτες

Πτυσσόμενες είναι οι πόρτες που αποτελούνται από φύλλα ενωμένα μεταξύ τους με μεντεσέδες, από τα οποία τραβώντας το πρώτο ακολουθούν και τα επόμενα. Τα φύλλα κρέμονται από έναν αναρτημένο στην οροφή οδηγό και κινούνται με ράουλα προκειμένου να γίνεται η κίνηση αθόρυβη και ομαλή. Στο κάτω μέρος τοποθετούνται κλειδαριές από όπου ασφαλίζουν οι πόρτες όταν κλείσουν. Διαθέτουμε πλαισιωμένες με αλουμίνιο ή  σκέτο γυαλί.

Γυάλινες Αυτόματες Πόρτες

Οι γυάλινες αυτόματες πόρτες μπορούν να είναι δίφυλλες ή μονόφυλλες.
Είναι αρκετά καλαίσθητες και διαθέτουν μηχανισμό κίνησης των τμημάτων με ραντάρ για τον έλεγχο της κίνησης που διασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση και έξοδο στους χώρους στους οποίους τοποθετούνται, για αυτό και προτιμούνται συχνότερα σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες με αυξημένη επισκεψιμότητα. Διαθέτουμε πλαισιωμένες με αλουμίνιο ή  σκέτο γυαλί.

Ανασυρόμενες Πόρτες (Γκιλοτίνες)

Οι ανασυρόμενες πόρτες είναι ιδανικές για μεγάλα ανοίγματα, και σας δίνουν το μέγιστο βαθμό επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τον άνεμο και τη βροχή . Οι ανασυρόμενες πόρτες παρέχουν υψηλή αεροστεγάνωση, υδατοστεγάνωση και ηχομόνωση, και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν να διαφέρουν κατά πολύ από τις απλές συρόμενες πόρτες. Διατίθενται σε χειροκίνητες ή αυτόματες.

Διπλό ενεργειακό

Ένας ενεργειακός διπλός υαλοπίνακας έχει τρεις φορές καλύτερη απόδοση από έναν απλό διπλό υαλοπίνακα και έξι φορές από ένα απλό τζάμι. Ένα διπλό ενεργειακό τζάμι έχει συντελεστή θερμομόνωσης 1w/m2K και εξοικονομεί έως και 930€ ανά έτος!

Καλύπτονται από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας

Τοποθετήσεις Eνεργειακών Yαλοπινάκων

Η Τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων στο σπίτι ή στην επιχείρηση μας είναι πλέον ένα σημαντικό ζήτημα όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.  Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες – ενεργειακά τζάμια είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία και έχει εφαρμοστεί πάνω τους ειδικό φιλμ το οποίο αποτελείται από αδιαφανή μεταλλικά οξείδια αργύρου έτσι ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας. Το φιλμ αυτό τοποθετείται ανάμεσα στα τζάμια, στο εσωτερικό μέρος και έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν και να εκπέμπουν προς τα έξω την ενέργεια που λαμβάνουν, είτε είναι κρύο είτε ζέστη.

Kρυστάλινες Kαμπίνες Mπάνιου

Κατασκευάζουμε καμπίνες μπάνιου βαραίου τύπου συρόμμενες και ανοιγόμενες με κρύσταλλο ασφαλείας το οποίο όταν σπάσει θρυμματίζεται για την αποφυγή τραυματισμών. Ο σχεδιασμός γίνεται βάσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Γυάλινα Μπαλκόνια

Με την τοποθέτηση γάλυνων κατασκευών ομορφαίνουμε τους εξωτερικούς σας χώρους έτσι ώστε να απολαμβάνετε κάθε σημείο του σπιτιού σας, ενώ εξασφαλίζουμε την ασφάλεια σας παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα. Περιλαμβάνει εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση. Τοποθετείτε νδοδαπέδια με βάση, μονοκόμματη βάση αλουμινίου ή με κουπαστη.

Γυάλινα Στέγαστρα

Κατασκευάζουμε γυάλινα στέγαστρα σε όλες τις αποχρώσεις είτε με σκελετό είτε χωρίς, για τη στέγαση κατοικιών και επιχειρήσεων. Τοποθετούνται στις εισόδους και σε πολλά άλλα σημεία ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαμόρφωση του κτηρίου. Χρησιμοποιούμε πολύ ανθεκτικά κρύσταλλα ασφαλείας για να προσφέρουμε τη μέγιστη ασφάλεια.